Flag

Pâine vegană cu fructe și nuci

12 bucăți
Ușoară
30
O pâine vegană cu fructe și nuci, o rețetă pe care trebuie să o încerci
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image
Ustensile
Pentru tava de copt
Hârtie de copt

Ingrediente

Pentru aluat
50 gcurmale uscate, fără sâmburi
50 gnuci Caju nesărate
40 gghimbir zaharisit
50 gmerișoare uscate
50 gmigdale feliate
175 gfăină
3 lingurițe rasePraf de copt Dr. Oetker
100 gzahăr din trestie
1 prizăsare
6 linguriulei
125 mlBăutură din soia Inedit simplă neîndulcită

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
1

Se mărunțesc curmalele, nucile caju, ghimbirul și merișoarele. Din migdale se pune departe 1 lingură iar restul se amestecă cu celelalte fructe mărunțite. Se tapetează tava de copt cu hârtie de copt. Se preîncălzește cuptorul la circa 180°C. 

2

Se amestecă făina cu praful de copt într-un vas de mixare. Se adaugă zahărul, sarea, uleiul și băutură din soia. Se amestecă toate laolaltă cu mixerul cu paletele de batere, scurt la viteză mică, apoi la viteză maximă până ce se obține un aluat omogen. Se încorporează amestecul de fructe si nuci caju. Aluatul se întinde în tava de copt în două fâșii (cu lățimea de circa 4 cm), una lângă cealaltă. Se presară cu migdale feliate, apoi se coace.
Prăjitura se scoate cu tot cu hârtia de copt pe un grătar de bucătărie și se lasă să se răcească. 

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 25 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

3

Fâșiile de aluat se taie oblic în felii cu grosimea de circa 1,5 cm.
Feliile se pot presăra înainte de coacere cu puțin zahăr de trestie.

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.