Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Prăjitură cu glazură de ciocolată

Preparare ușoară

despre 16 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjitură cu glazură de ciocolată

Pentru aluat:

350 g făină
1 plic Praf de copt Dr. Oetker
1 plic Original Pudding cu gust de vanilie Dr. Oetker
250 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
4 ouă
175 ml ulei
150 ml apă minerală carbogazoasă

Pentru cremă:

300 g ciocolată neagră
200 ml smântână dulce (32% grăsime)
ornamente din zahăr multicolore

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Se unge tava de copt. Cuptorul se preîncălzește.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

2

Aluat: Se amestecă făina cu praful de copt într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor și se frământă cu mixerul ( paletele de batere) la început la viteză mică, apoi la viteză mare circa 2 minute, până ce se formează un aluat omogen. Aluatul se întinde în tava de copt, se nivelează și se coace.

Durată de coacere: despre 25 Minute

Prăjitura coaptă se lasă în tavă, pe un grătar de bucătărie să se răcească.

3

Crema: Se mărunțește ciocolata. Smântâna dulce se încălzește într-o oală, se adaugă ciocolata, se topește și se amestecă, până ce se obține o masă cremoasă care se distribuie peste prăjitură și se nivelează. Se decorează cu ornamente de zahăr. Crema se lasă să se întărească.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii