Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Prăjitură de post cu ciocolată

O rețetă delicioasă pentru post, cu multă ciocolată

12 porții

grad de dificultate redus 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Prăjitură de post cu ciocolată

Pentru blat:

3 banane coapte
300 ml Băutură din soia Inedit simplă
100 ml ulei
200 g zahăr
2 lingurițe Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
50 g Cacao Dr. Oetker
275 g făină
0,5 lingurițe ghimbir
1 linguriță Praf de copt Dr. Oetker
1 praf sare

Pentru glazură:

250 ml Băutură din soia Inedit simplă
30 g Cacao Dr. Oetker
40 g zahăr
20 g Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
1 plic Finesse vanilie Dr. Oetker vanilie - bourbon

Pentru decor:

200 g fructe proaspete (de ex. căpșuni, coacăze, kiwi, afine, struguri) sau flori comestibile

preparation

Mod de preparare

Blat

Bananele zdrobite bine se amestecă cu zahărul, cacaua, uleiul, băutură de soia, praful de copt, făina și se toarnă într-o formă rotundă unsă în prealabil cu puțin ulei. Se coace în cuptorul preîncălzit la 180°C cca. 30 de minute.

Glazura

Laptele se pune la foc mic împreună cu zahărul. Amidonul, cacaua și zahărul se dizolvă cu 2/3 băutură de soia (din cei 250 ml) și se toarnă în băutura de soia fierbinte. Se amestecă cu telul până compoziția dă câteva clocote și se îngroașă. Ușor călduță, glazura se întinde pe blat.

Decor

Se decorează cu fructe proaspete sau flori comestibile.