Flag

Prăjitură de post cu ciocolată

12 porții
Ușoară
60
O rețetă delicioasă pentru post, cu multă ciocolată
Această prăjitură îmbină gustul intens al ciocolatei cu ingrediente atent selecționate pentru a crea un desert delicios, ideal pentru perioadele de post sau pentru cei care adoptă un stil de viață vegan.
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru blat
3banane coapte
300 mlBăutură din soia Inedit simplă
100 mlulei
200 gzahăr
2 lingurițeZahăr Vanilinat Dr. Oetker
50 gCacao Dr. Oetker
275 gfăină
0,5 lingurițeghimbir
1 lingurițăPraf de copt Dr. Oetker
1 prafsare
Pentru glazură
250 mlBăutură din soia Inedit simplă
30 gCacao Dr. Oetker
40 gzahăr
20 gAmidon alimentar Gustin Dr. Oetker
1 plicFinesse vanilie Dr. Oetker vanilie - bourbon
Pentru decor
200 gfructe proaspete (de ex. căpșuni, coacăze, kiwi, afine, struguri) sau flori comestibile

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker
1

Blat

Bananele zdrobite bine se amestecă cu zahărul, cacaua, uleiul, băutură de soia, praful de copt, făina și se toarnă într-o formă rotundă unsă în prealabil cu puțin ulei. Se coace în cuptorul preîncălzit la 180°C cca. 30 de minute.

2

Glazura

Laptele se pune la foc mic împreună cu zahărul. Amidonul, cacaua și zahărul se dizolvă cu 2/3 băutură de soia (din cei 250 ml) și se toarnă în băutura de soia fierbinte. Se amestecă cu telul până compoziția dă câteva clocote și se îngroașă. Ușor călduță, glazura se întinde pe blat.

3

Decor pentru prăjitura de post cu ciocolată

Se decorează cu fructe proaspete sau flori comestibile.

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.