Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Saleuri cu cașcaval

Saleuri cu cașcaval, mac, susan, chimen

30 bucăți

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Saleuri cu cașcaval

Aluatul pentru saleuri:

1 pachet aluat foietaj congelat Morărița

Pentru uns:

1 gălbenuș
1 lingură lapte

Umplutura:

75 g cașcaval
3 lingurițe boia de ardei dulce
1 linguriță piper măcinat proaspăt

Pentru presărare:

50 g sare grunjoasă
50 g semințe mac
50 g semințe de susan
50 g semințe de chimen

preparation

Mod de preparare

1

Aluatul

Aluatul se decongelează la temperatura camerei și se împarte în două. Se întind 2 foi de aceeași dimensiune (20x40 cm) pe suprafața de lucru ușor presărată cu făină.
Se amestecă gălbenușul cu lapte și se unge  o foaie  de aluat cu o parte  din acest amestec. Se presară cașcaval, boia și piper, se aseaza deasupra cealaltă foaie  de aluat  și se presează bine.

2

Aluatul se taie de cca. 1 cm, se răsucesc în formă de spirală  și se aseaza  în tava tapetată  cu hârtie pentru copt. Se ung cu restul de gălbenuș cu lapte și se presară  cu sare  grunjoasă, semințe de mac, semințe de susan  și semințe de chimen. Tăvile se introduc una după alta în cuptor pentru aproximativ 10 minute.

Cuptor electric 180 °C

recipe.preparation.gas 180 °C

Groove/Height: central

3

Se  iau saleurile cu cașcaval de pe hârtia de copt și se lasă  să se răcească  pe un grătar  pentru prăjituri.

Saleurile cu bacon: Saleurile sunt mai aromate, daca suplimentar se taie 75 g șuncă fâșii fine și se presară împreună cu cașcavalul deasupra aluatului.