Tartă vegană cu mandarine

O prăjitură cremoasă, vegană, cu mandarine

12 porții

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Tartă vegană cu mandarine

Pentru aluat:

1 Formă rotundă de copt (Ø 26 cm)
250 g făină tip 550/albă
1 linguriță rasă Praf de copt Dr. Oetker
160 g margarină vegană
75 g zahăr
2 linguri apă rece de la frigider

Pentru umplutură:

750 ml Băutură din soia cu aromă de vanilie Inedit
400 ml lapte de cocos
150 g zahăr
2 plicuri Premium Pudding Vanilie Bourbon Dr. Oetker
2 lingurițe Esență naturală de lămâie siciliană Dr. Oetker

Pentru decor:

2 conserve compot de mandarine (masa scursă 175 g)
2 linguri gem de zmeură (fin)
2 linguri fistic mărunțit

preparation

Mod de preparare

1

Pregătirea

Înainte cu o zi se lasă și mandarinele la scurs pe o sită. Se unge fundul formei de copt cu margarină vegană. Se preîncălzește cuptorul.

Cuptor electric 180 °C

recipe.preparation.gas 180 °C

Groove/Height: în partea de jos

2

Aluatul

Făina se amestecă cu praful de copt într-un vas de mixare. Se adaugă restul ingredientelor și se amestecă cu mixerul cu paletele de frământare scurt la viteză mică apoi la viteză maximă până ce se obține un aluat omogen. 2/3 din cantitatea de aluat se întinde în forma de copt. Din restul de aluat se formează un rulou de lungimea circumferinței formei de copt. Acesta se așază pe marginea formei de copt și se presează pentru a forma o margine cu înălțimea de circa 3 cm. Aluatul se împunge în mai multe locuri cu furculița. Se introduce în cuptor și se pre-coace timp de 15 minute.

3

Se amestecă praful pentru budincă cu zaharul și 7 linguri băutură din soia. Restul de băutură de soia și laptele de cocos se pun la fiert. După ce a fiert se ia de pe foc și se adaugă amestecul preparat. Se pune din nou la fiert, la foc mic, amestecând ușor până la legarea compoziției. La final se adaugă esență de lămâie. Apoi se adaugă peste aluatul pre-copt și se coace pentru 50 de minute.

4

Prăjitura se desprinde de pe marginea formei însă nu se scoate din formă. Se lasă pe un grătar de bucătărie să se răcească. Prăjitura se poate coace cu o zi în avans.

5

Decorarea

Mandarinele se așază decorativ pe prăjitură. Gemul se încălzește într-o oală mică și cu gemul fierbinte se ung mandarinele. Se decorează cu fistic.

Consimțământul pentru urmărire

Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate. Vă puteți răzgândi în orice moment.

Caracteristici necesare

Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.

Active permanent
Analize analitice și pesonalizare

În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs.

da

Nu

(Re-) Marketing / partajare date cu terți

Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.

da

Nu