Flag

Tort cu fructe

despre 10 - 15 bucăți
Medie
40
Un tort plin de savoare și culoare
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat
75 gunt sau margarină moale
75 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 prafsare
2ouă
125 gfăină
1 linguriță rasăPraf de copt Dr. Oetker
1 lingurălapte
Pentru stratul de acoperire
1 kgfructe proaspete (de ex. căpșuni, coacăze, kiwi, afine, struguri)
Pentru jeleu
1 plicTort-Gelee Transparent Dr. Oetker
30 gzahăr
250 mlapă sau suc de fructe

Afișare produse

Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Tort-Gelee Transparent Dr. Oetker
1

Pentru aluat, se freacă spumă untul sau margarina cu mixerul, cu paletele de batere, la viteză mare. Se încorporează treptat zahărul, zahărul vanilinat și sarea și se mixează, până când se formează o compoziție omogenă. Ouăle se încorporează pe rând, se bate fiecare ou circa jumătate de minut.

2

Făina se amestecă cu praful de copt, se cerne, apoi se încorporează în compoziție, folosind mixerul, la viteză medie. Aluatul se toarnă în forma de copt (unsă și tapetată cu făină în prealabil, Ø 28 cm) și se nivelează. Se introduce blatul la cuptor și se coace.

Durată de coacere: despre 20 - 25 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C

Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C

3

Blatul se desprinde din forma de copt, se răstoarnă pe un blat de bucătărie tapetat cu hârtie de copt și se lasă să se răcească.

4

Pentru stratul de acoperire, se curăță fructele, se taie în jumătăți sau felii, se pudrează cu zahăr, și se distribuie peste blat.

5

Se prepară Tort Gelee-ul, conform indicațiilor de plic, folosind zahăr și apă sau suc de fructe. Jeleul se toarnă peste fructe și se lasă să se întărească.