Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Tort cu fructe

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Tort cu fructe

Formă rotundă de copt (Ø 28 cm):

Pentru aluat:

75 g unt sau margarină moale
75 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1 praf sare
2 ouă
125 g făină
1 linguriță rasă Praf de copt Dr. Oetker
1 lingură lapte

Pentru stratul de acoperire:

1 kg fructe proaspete (de ex. căpșuni, coacăze, kiwi, afine, struguri)

Pentru jeleu:

1 plic Tort-Gelee Transparent Dr. Oetker
30 g zahăr
250 ml apă sau suc de fructe

preparation

Mod de preparare

1

Pentru aluat, se freacă spumă untul sau margarina cu mixerul, cu paletele de batere, la viteză mare. Se încorporează treptat zahărul, zahărul vanilinat și sarea și se mixează, până când se formează o compoziție omogenă. Ouăle se încorporează pe rând, se bate fiecare ou circa jumătate de minut.

2

Făina se amestecă cu praful de copt, se cerne, apoi se încorporează în compoziție, folosind mixerul, la viteză medie. Aluatul se toarnă în forma de copt (unsă și tapetată cu făină în prealabil, Ø 28 cm) și se nivelează. Se introduce blatul la cuptor și se coace.

Cuptor electric 180 °C

Cuptor cu aer cald 160 °C

Durată de coacere: despre 20 - 25 Minute

3

Blatul se desprinde din forma de copt, se răstoarnă pe un blat de bucătărie tapetat cu hârtie de copt și se lasă să se răcească.

4

Pentru stratul de acoperire, se curăță fructele, se taie în jumătăți sau felii, se pudrează cu zahăr, și se distribuie peste blat.

5

Se prepară Tort Gelee-ul, conform indicațiilor de plic, folosind zahăr și apă sau suc de fructe. Jeleul se toarnă peste fructe și se lasă să se întărească.

Plin de savoare

despre 10 - 15 bucăți

grad de dificultate mediu 40 Minute

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii