Tort cu fulgi de cereale

O rețetă de tort inedit

1 bucată

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Tort cu fulgi de cereale

Pentru aluat:

80 g unt moale
50 g zahăr pudră
1 plic Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
1 vârf de cuțit scorțișoară
3 gălbenușuri
3 albușuri
50 g zahăr
100 g nuci măcinate
60 g pesmet
1 linguriță Esență de portocale 38 ml Dr. Oetker

Pentru umplutură:

500 g iaurt
4 linguri zahăr pudră
180 g Musli crocant cu ciocolată Dr. Oetker
1 măr
despre 4 - 5 linguri suc de portocale
2 plicuri Gelatină Dr. Oetker
250 ml smântână dulce (32% grăsime)

Pentru glazurare:

1 plic Spumă pentru deserturi cu gust de Frișcă Dr. Oetker
150 ml lapte rece (de la frigider)

Pentru decorare:

3 - 4 linguri Musli crocant cu ciocolată Dr. Oetker
1 măr
suc de lămâie

preparation

Mod de preparare

1

Se amestecă untul cu zahărul pudră, zahărul vanilat, scorţişoara şi gălbenuşurile până se obţine o spumă. Albuşurile se bat spumă cu zahărul şi se amestecă în compoziția de mai sus. Se adaugă nucile, pesmetul și esența de portocale și se amestecă ușor.

2

Se toarnă aluatul într-o formă cu inel detașabil unsă și tapetată cu făină (cu diametrul de 26 cm) şi se întinde uniform. Forma se introduce în jumătatea inferioară a cuptorului preîncălzit.

Cuptor electric 170 °C

Cuptor cu aer cald 150 °C

Durată de coacere: 45 Minute

3

Pentru umplutură se amestecă bine iaurtul cu zahărul pudră, musli,sucul și mărul (decojit și ras în prealabil). Gelatina se pregăteşte conform instrucţiunilor de pe pachet şi se adaugă în compoziție amestecând bine. Se adaugă smântâna bătută spumă şi se amestecă uşor. Peste tortul răcit se aşază umplutura şi se întinde uniform. Se dă la rece timp de 2 ore.

4

Se desprinde uşor inelul detaşabil. Se prepară frișca confrom instrucțiunilor de pe plic şi se întinde pe suprafaţa şi pe marginea tortului.

5

Se mărunţeşte musli cu un făcăleţ şi se presară pe suprafaţa şi pe marginea tortului. Se feliază mărul, se păstrează câteva felii, se stropesc cu suc de lămâie, se ornează tortul cu acestea. Tortul se păstrează la rece până la servire.

Consimțământul pentru urmărire

Ne-am bucura dacă ați fi de acord ca noi și partenerii noștri să folosim cookie-uri și tehnologii similare pentru a înțelege modul în care utilizați site-ul nostru web. Acest lucru ne permite să înțelegem mai bine comportamentul Dvs. ca utilizator și să adaptăm site-ul nostru în consecință. Mai mult, noi și partenerii noștri am dori să folosim aceste date pentru oferte personalizate pe platformele partenerilor noștri. Dacă sunteți de acord, vă rugăm să faceți clic pe „De acord”. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru informații detaliate. Vă puteți răzgândi în orice moment.

Caracteristici necesare

Avem nevoie de aceste cookie-uri și tehnologii similare pentru a permite funcțiile de bază ale site-ului nostru web. Aceasta include, de exemplu, salvarea acestor setări. Aceste sunt strict necesare și nu pot fi închise.

Active permanent
Analize analitice și pesonalizare

În plus, am dori să aflăm mai multe despre modul în care utilizați site-ul nostru web pentru a-l optimiza pentru dvs. și pentru alți utilizatori. În acest scop, folosim cookie-uri și tehnologii similare care cartografiază comportamentul utilizatorilor și astfel ne ajută să îmbunătățim oferta noastră pentru dvs.

da

Nu

(Re-) Marketing / partajare date cu terți

Pentru a ne asigura că ne putem adapta campaniile de marketing în funcție de nevoile dvs., colectăm modul în care ajungeți pe site-ul nostru web și modul în care interacționați cu reclamele noastre. Acest lucru ne ajută să îmbunătățim nu numai reclamele noastre, ci și conținutul nostru. Partenerii noștri de marketing folosesc, de asemenea, aceste informații în scopuri proprii, de ex. pentru a vă personaliza contul sau profilul pe platforma lor.

da

Nu