Flag

Tort Pavlova

12 porții
Ușoară
70
Tortul Pavlova este un desert adorat pentru combinația sa de texturi și gusturi: bezeaua dulce, frişca cremoasă și fructele răcoritoare.
Cu fructe proaspete și frișcă fină, Tortul Pavlova este o experiență culinară de neuitat, ideal pentru momente speciale sau pentru a transforma o zi obișnuită într-o zi festivă. Descoperiţi arta desertului cu această rețetă sofisticată și delicioasă!
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru blaturi
1 plicMix pentru bezele Dr. Oetker
70 mlapă
Pentru cremă
500 mlsmântână pentru frișcă (32-35 % grăsime)
6 lingurizahăr pudră
2 plicuriÎntăritor de frișcă Dr. Oetker
Decor tort Pavlova
fructe de pădure (zmeură, afine) după preferință.

Afișare produse

Picture - Mix pentru bezele Dr. Oetker
Picture - Întăritor de frișcă Dr. Oetker

Pentru blaturi

1. Într-un vas pentru mixer, se pune apă rece de la frigider, se adaugă mixul pentru bezele și se bate cu mixerul, la început la viteză mică, pentru omogenizare, și apoi la viteză mare, timp de 6 minute, până rezultă o spumă tare.
2. Compoziția obținută se împarte în două.
3. Pe o hârtie de copt, se desenează pe diagonală, cu un creion, două cercuri cu diametrul de 20 cm.
4. Se așază hârtia în tavă, cu partea desenată în jos. Cu o lingură sau cu un poş, se pune compoziția de bezea astfel încât să se încadreze în limitele cercurilor desenate.
5. Se pune tava în cuptor, pe grătarul din mijloc, și se coace conform instrucțiunilor de mai jos.
După coacere, se oprește cuptorul și se lasă foile de bezea la uscat cu ușa cuptorului închisă.

Poziție grătar: central

Durată de coacere: 70 Minute

Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 110 °C


Pentru cremă tort Pavlova

1. Smântâna rece se bate timp de 2 minute.
2. Se adaugă zahărul pudră și Întăritorul pentru frișcă și se bate până se întărește.
3. Peste prima foaie de bezea se pune jumătate din cantitatea de cremă și fructe. Se pune cea de-a doua foaie, apoi se adaugă restul de cremă.
4. Se decorează cu fructe. 

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.