Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Tort Pavlova

Tort de bezea plin de savoare

12 porții

grad de dificultate redus 70 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Tort Pavlova

Pentru blaturi:

1 plic Mix pentru bezele Dr. Oetker
70 ml apă

Pentru cremă:

500 ml smântână pentru frișcă (32-35 % grăsime)
6 linguri zahăr pudră
2 plicuri Întăritor de frișcă Dr. Oetker

Decor:

1 fructe de pădure (zmeură, afine) după preferință.

preparation

Mod de preparare

Pentru blaturi

1. Într-un vas pentru mixer se pune apă rece de la frigider, se adaugă praful pentru bezele și se bate cu mixerul, la început la viteză mică pentru omogenizare și apoi la viteză mare timp de 6 minute, până rezultă o spumă tare.
2. Compoziția obținută se împarte în două.
3. Pe o hârtie de copt se desenează pe diagonală, cu un creion, două cercuri cu diametrul de 20 cm.
4. Se așează hartia în tavă, cu partea desenată în jos. Cu o lingură sau un pos se pune compoziția de bezea astfel încât să se încadreze în limitele cercurilor desenate.
5. Se pune tava în cuptor, pe grătarul din mijloc și se coace conform instrucțiunilor de mai jos.
După coacere, se oprește cuptorul și se lasă foile de bezea la uscat cu ușa cuptorului închisă.
Tortul Pavlova se prepară cu foile de bezea umplute cu frișcă și fructe.

Cuptor electric 110 °C

recipe.preparation.gas 50 °C

recipe.preparation.groove/height central

Durată de coacere: 70 Minute

Pentru cremă

1. Smântâna rece se bate timp de 2 minute.
2. Se adaugă zahărul pudră și Intăritorul pentru frișcă și se bate până se întărește.
3. Peste prima foaie de bezea se pune jumătate din cantitatea de cremă și fructe. Se pune cea de-a doua foaie peste stratul de cremă, apoi se adaugă restul de cremă.
4. Se decorează cu fructe.

Tortul se poate servi după o păstrare de minim 1 oră la frigider.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii