Flag

Vafe cu migdale

despre 6 bucăți
Ușoară
40
Vafele cu migdale sunt un desert crocant și aromat, perfect pentru a adăuga o notă de eleganță și savoare oricărei gustări.
Vafele cu migdale - un desert elegant și surprinzător de simplu de realizat. Această gustare îmbină textura crocantă a vafelor tradiționale cu aroma migdalelor, oferind un contrast perfect. Ideale pentru a fi savurate la micul dejun, ca snack de după-amiază sau chiar ca desert rafinat, vafele cu ...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru aluat vafe cu migdale
125 gfăină
1 linguriță rasăPraf de copt Dr. Oetker
100 gzahăr
1 plicZahăr Vanilinat Dr. Oetker
150 gunt sau margarină moale
3ouă
3 lingurilapte
100 gfulgi de migdale
despre 5 - 6 linguridulceață de căpșuni

Afișare produse

Picture - Praf de copt Dr. Oetker
Picture - Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
1

Aluat

Făina și praful de copt se amestecă într-un vas de mixat. Se adaugă restul ingredientelor, apoi se amestecă totul, folosind mixerul, paletele de batere, la început la vitează mică, apoi la viteză mare timp de circa 2 minute, până ce se obține un aluat omogen.

2

Se unge cu ulei și se încălzește forma de copt la treapta de încălzire medie. Pentru fiecare vafă se pun circa 2 linguri de aluat în formă și se coc până ce capătă o culoare brun-aurie. După ce se coc, vafele se lasă la răcit pe un grătar de bucătărie.

3

Decorare vafe cu migdale

În funcție de preferință, vafele se pudrează cu zahăr pudră și se servesc cu dulceață de căpșuni.

  • Vă rugăm să țineți cont și de condițiile de coacere ale cuptorului dvs.