Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Vafe cu migdale

Pufoase și delicioase

despre 6 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Vafe cu migdale

Pentru aluat:

125 g făină
1 linguriță rasă Praf de copt Dr. Oetker
100 g zahăr
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
150 g unt sau margarină moale
3 ouă
3 linguri lapte
100 g fulgi de migdale
despre 5 - 6 linguri dulceață de căpșuni

preparation

Mod de preparare

1

Aluat: Făina și praful de copt se amestecă într-un vas de mixat. Se adaugă restul ingredientelor apoi se amestecă totul, folosind mixerul, paletele de batere, la început la vitează mică, apoi la viteză mare timp de circa 2 minute, până ce se obține un aluat omogen.

2

Se unge cu ulei și se încălzește forma de copt la treapta de încălzire medie. Pentru fiecare vafă se pun circa 2 linguri de aluat în formă și se coc până ce capătă o culoare brună-aurie. După ce se coc, vafele se lasă la răcit pe un grătar de bucătărie.

3

În funcție de preferință, vafele se pudrează cu zahăr pudră și se servesc cu dulceață de căpșuni.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii