Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Vafe cu sos Zaziki

Surprinzător de răcoritoare

despre 12 bucăți

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Vafe cu sos Zaziki

Pentru aluat:

200 g morcovi
1 ceapă
350 g făină
1 plic Garant pentru aluaturi dospite Dr. Oetker
1 linguriță sare
piper măcinat
chili (praf)
1 ou
1 linguriță muștar (semi-iute)
50 g sos Tzatziki
100 ml ulei de măsline
150 ml apă
100 g cașcaval Gouda

Pentru umplutură:

250 g iaurt
50 g sos Tzatziki
1 linguriță suc de lămâie
1 linguriță zahăr
1 praf sare
2 linguri ceapă verde (frunze)

preparation

Mod de preparare

1

Mod de preparare: Morcovii se curăță &#537 &#x219 dau pe răzătoare. Ceapa se curăță și toacă mărunt. (pre&icircnc&#259lzit)

2

Aluat: Într-un vas de mixat, se amestecă făina cu Garant-ul. Se adaugă restul ingredientelor, mai puțin morcovii, ceapa, cașcavalul Gouda (ras în prealabil) și se amestecă totul, folosind mixerul, mai întâi la viteză mică, apoi timp de 2 minute, la viteză mare, până ce se obține o compoziție omogenă. Se încorporează apoi cașcavalul Gouda, morcovii și ceapa.

3

Se încălzește forma de vafe, la temperatură medie. În formă se toarnă câte 2 linguri din compoziție, se întinde uniform și se coace. Vafele se scot din formă cu ajutorul unei furculițe, după care se lasă la răcit, una peste cealaltă, pe un grătar de bucătărie.

4

Sos: Se amestecă iaurtul cu Zaziki, sucul de lămâie, zahărul, sarea și 1 lingură din cantitatea de ceapă. Restul de ceapă se presară decorativ peste crema de iaurt și Zaziki. Crema se păstrează la rece.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii