Prin navigarea în continuare pe site-ului nostru sunteți de acord cu utilizarea de cookie-uri. Mai multe informații despre cookie-uri găsiți aici.

Praf de copt

Praf de copt

Garanţia reuşitei de mai bine de 100 de ani! Dr. August Oetker a reuşit să inventeze praful de copt atât datorită materiilor prime folosite, cât şi combinării acestora într-o proporţie optimă. El a putut astfel garanta gospodinelor reuşita oricărei prăjituri. Mai mult, pentru a fi şi mai uşor, a ambalat praful de copt în pachete de 10 g - cantitatea exactă pentru 500 g făină. Praful de copt ajută la creşterea şi afânarea tuturor tipurilor de aluaturi.

Atenţie: nu se stinge cu oţet!

 

 

Descrierea produsului:

• Backin este un praf de copt ce ajută la creșterea și afânarea aluaturilor.

• Testat din 1891.

• Sub influența umidității și a căldurii (ca urmare a reacției dintre bicarbonatul de sodiu și acid) rezultă dioxidul de carbon necesar afânării aluatului.

• Agentul separator împiedică reacția prematură a ingredientelor (datorită, de exemplu, umezelii din aer). 

 

Avantaje:

• Backin contribuie la afânarea și creșterea volumului tuturor tipurilor de aluaturi.

• Conținutul unui plic este suficient pentru 500 g făină.

• Pe spatele ambalajului se găsesc rețete de prăjituri.

Ingrediente alergene

În conformitate cu legislația în vigoare, produsele care conțin ingrediente care pot provoca reacții alergice sau alte intoleranțe necesită etichetare specială.

Conform legislației, aceste ingrediente includ:

Cereale care conțin gluten, adică: grâu, secară, orz, ovăz, grâu spelt, grâu dur sau hibrizi ai acestora,
crustacee,
ouă
pește,
arahide,
soia,
lapte și produse derivate, inclusiv zahăr din lapte (lactoză),
nuci (migdale, alune, nuci, caju, nuci pecan, nuci de Brazilia, fistic, nuci de macadamia și nuci de Queensland),
țelina,
muștar,
susan,
dioxid de sulf într-o concentrație mai mare de 10 mg/kg sau 10 mg/l,
lupin,
moluște
și produse derivate.

Mai multe informații despre produs

Utilizare: Garantează reușita (10 g - cantitatea ideală pentru 500 g făină).

Capacitate: 10g