Flag

Ardei gras umplut cu varză de Bruxelles

6 borcane 650/800 ml
Medie
40
Redescoperiţi clasicul ardei gras umplut într-o variantă surprinzătoare, cu varză de Bruxelles, pentru o experiență culinară memorabilă
Căutați o variantă vegetariană pentru ardeii umpluți tradiționali? Această rețetă cu varză de Bruxelles este o alegere excelentă, fiind bogată în fibre și vitamine. Combinația dintre gustul dulceag al ardeilor, aroma ușor amăruie a verzei de Bruxelles și sosul aromat creează un preparat delicios ...
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Dacă nu aveţi la îndemână varză de Bruxelles, puteți folosi varză albă sau roșie.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Pentru ardei gras umplut cu varză de Bruxelles
5 - 14ardei grași
1 kgvarză de Bruxelles
14căței de usturoi
mărar
piper boabe roșu
4morcovi tăiați rondele
1 plicPikant fix iute Dr. Oetker
150 gzahăr
1,75 lapă
0,3 loțet (9 %)

Afișare produse

Picture - Pikant fix iute Dr. Oetker
1

Pregătire

Ardeii se spală și se curăță de semințe. Varza de Bruxelles se spală, se îndepărtează frunzele exterioare, se taie cotoarele, apoi se taie pe jumătate.

2

Preparare ardei gras umplut cu varză de Bruxelles

Se umplu ardeii cu varză de Bruxelles și se așază în borcane. Se adaugă usturoiul, mărarul și piperul roșu. La fiecare borcan se pun capace din rondele de morcov. Conținutul plicului de Pikant fix se amestecă cu apa, oțetul și zahărul. Compoziția obținută se fierbe în clocot 3-5 minute, amestecând continuu. 

3

Umplerea borcanelor

Compoziția se toarnă fierbinte în borcane, peste legume, apoi se sigilează. După răcire, borcanele cu murături se păstrează la loc răcoros.

  • Dacă nu aveţi la îndemână varză de Bruxelles, puteți folosi varză albă sau roșie.