Tapetați o tavă cu diametrul de 18 cm cu hârtie de copt și ungeți marginile formei. Preîncălziți cuptorul.
Durată de coacere: 15 Minute
Temperatură cuptor cu căldură sus și jos: 180 °C
Temperatură cuptor cu convecție: 160 °C
Măcinați alunele, fulgi de ovaz și fructele uscate cu ajutorul tocătorului. Încorporați untul topit și amestecați bine până obțineți o compoziție omogenă.
Întindeți amestecul de nuci și fructe pe fundul formei și presați-l bine. Formați și o margine ușor ridicată de aproximativ 2,5–3 cm.
Coaceți baza cheesecake-ului timp de aproximativ 15 minute, apoi lăsați-o să se răcească complet. Desprindeți cu grijă marginea formei.
Curățați mango-ul de coajă și tăiați-l în cubulețe. Păstrați patru cuburi de mango pentru decorul final al cheesecake-ului
Pasați restul de mango până obțineți un piure fin, apoi încălziți-l ușor într-o crăticioară. Înmoaie 1 foaie de gelatină și dizolv-o în mango cald.
Bate crema de brânză până devine omogenă.
Lasă amestecul de mango să se răcească puțin, apoi încorporează-l în crema de brânză. Întinde umplutura de cheesecake cu mango peste blatul răcit și decorează cu cubulețe de mango. Lasă totul la întărit în frigider timp de cel puțin 1 oră.
Rețete asemănătoare
Cheesecake
Cheesecake
Cheesecake