Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Compot de pere cu scorțișoară

Aroma delicată de scorțișoară

despre 10 borcane 250 ml

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Compot de pere cu scorțișoară

Ingrediente:

1,5 kg pere
1200 ml apă
400 g zahăr
3 batoane scorțișoară
1 vârf de cuțit Conservant Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Perele se curăță de coajă, se taie în sferturi și apoi în felii. Feliile de pere se așează strâns unele lângă altele în borcane. Cuptorul se preîncălzește.

Cuptor electric 150 °C

Cuptor cu aer cald 130 °C

2

Preparare: Se fierbe apa cu zahărul și cu batoanele de scorțișoară, într-o oală, până când zahărul se dizolvă complet. Se scot batoanele de scorțișoară și se dizolvă conservantul. Lichidul se toarnă în borcane, astfel încât să acopere complet fructele. Se închid borcanele cu capace Twist-Off și se așază într-o cratiță. Se toarnă apă clocotită în cratiță, astfel încât borcanele să fie scufundate în apă aprox. 2 cm. Cratița se introduce în cuptor și se lasă la sterilizat.

Durată de coacere: despre 60 Minute

3

Borcanele se răstoarnă pe capac și se lasă astfel circa 5 minute.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii