Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Cornulețe de post cu tofu și gem de prune

Practice, ușor de preparat, de post

16 bucăți

grad de dificultate redus 30 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Cornulețe de post cu tofu și gem de prune

Pentru aluat:

600 g făină
300 ml Băutură din soia Inedit simplă caldă
200 g margarină
1,5 plicuri Drojdie Dr. Oetker uscată
150 g Tofu în saramură - Inedit
1 plic Zahăr Vanilinat Dr. Oetker
100 g zahăr tos

Pentru umplutură:

30 g nucă măcinată
150 g tofu
100 g gem de prune
1 linguriță Esențe de vanilie 38 ml Dr. Oetker sau de migdale

preparation

Mod de preparare

1

Aluatul

1. Făina se amestecă cu drojdia și cu restul ingredientelor până la omogenizare.
2. Aluatul obținut se lasă la dospit până își dublează volumul.

2

Umplutura

1. Într-un vas se pun ingredientele pentru umplutură și se amestecă cu telul până la omogenizare.
2. Împărțim aluatul în 2 părți. Fiecare parte se întinde sub formă de foaie rotundă, groasă de cca 0,5 cm. Cu un cuțit bine ascuțit sau cu o rolă zimțată pentru porționat, tăiem cercul sub formă de raze. Vom obține 16 triunghiuri. Punem umplutura  pe baza triunghiului, apoi rulăm strâns. Punem cornurile în tavă tapetata cu hârtie de copt și lăsăm la loc călduț, să crească.
3. Cornurile se coc în partea de mijloc a cuptorului.

Cuptor electric 180 °C

recipe.preparation.gas 190 °C

Groove/Height: central

Durată de coacere