Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Notwendige Cookies
Diese Cookies sind notwendig, damit die Basisfunktionen von oetker.de genutzt werden können.
Notwendige und Performance-Cookies
Die Performance-Cookies helfen darüber hinaus die Nutzung von oetker.de zu analysieren, damit wir die Qualität laufend messen und verbessern können.
Notwendige, Performance- und Marketing- & Dritt-Cookies
Diese Marketing- & Dritt Cookies helfen uns zudem, auf anderen Plattformen personalisierte Inhalte von oetker.de anzuzeigen.

Dulceață de caise și nectarine cu vin spumant

Fructe de aur pentru gurmanzi adevărați

6 borcane (250 ml)

grad de dificultate mediu 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Dulceață de caise și nectarine cu vin spumant

600 g caise
600 g nectarine
200 ml vin spumant
1 plic Gelfix Super 3:1 Dr. Oetker
350 g zahăr

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Pregătire: Caisele se spală, se scot sâmburii, se taie mărunt și se cântăresc 600 g. Nectarinele se spală, se scot sâmburii, se taie mărunt și se cântăresc 600 g.

2

Preparare: Fructele și vinul spumant se pun într-o oală și se amestecă bine laolaltă. Conţinutul plicului se amestecă cu zahărul şi se adaugă peste fructe . Compoziţia se pune la foc moderat şi se aduce la punctul de fierbere amestecând continuu. Se fierbe minim 3 minute şi apoi se ia de pe foc. Se îndepărtează spuma, dacă e cazul, apoi imediat se toarnă în borcanele pregătite în prealabil. Borcanele se închid cu capace, se răstoarnă și se lasă să stea sprijinite pe capac, circa 5 minute.

Informații nutriționale pentru rețeta Dulceață de caise și nectarine cu vin spumant

Per porție / bucată Per 100 g / ml