Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Dulceață fină de zmeură cu lichior de portocale

O delicatesă

4 borcane 250 ml

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Dulceață fină de zmeură cu lichior de portocale

Ingrediente:

700 g zmeură pasată (obținută din circa 1000 g zmeură)
350 g zahăr
75 ml lichior de portocale
1 plic Gelfix Super 3:1 Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Zmeura se sortează şi se pasează printr-o sită, apoi se cântăresc 700 g.

2

Mod de preparare: Piureul de fructe se amestecă cu Gelfixul şi zahărul, conform instrucţiunilor de pe plic.Se pun la foc mare şi se fierb, amestecând continuu minim 3 minute. Se adaugă lichiorul şi se mai fierbe 1 minut. Se spumează, iar apoi se umplu borcanele pregătite în prealabil. Se închid borcanele cu capace cu filet şi se lasă circa 5 minute să stea întoarse cu capacul în jos. Pe durata răcirii borcanele se întorc de mai multe ori.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii