Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Dulceață în straturi din piersici și zmeură, cu valoare energetică redusă

O capodoperă dulce

4 borcane 250 ml

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Dulceață în straturi din piersici și zmeură, cu valoare energetică redusă

Dulceață de piersici:

400 g piersici
100 ml suc de portocale proaspăt
0,5 cutie Gelifiant cu fructoză dietetic Dr. Oetker

Dulceață de zmeură:

500 zmeură
0,5 cutie Gelifiant cu fructoză dietetic Dr. Oetker
2 - 3 plicuri Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Piersicile se spală, se scot sâmburii, se taie mărunt și se cântăresc 400 g. Portocalele se presează și se măsoară 100 ml suc. Zmeura se curăţă, se spală şi se cântăresc 500 g.

2

Dulceață de piersici: Piersicile și sucul de portocale împreună cu ½ pachet Gelifiant cu fructoza Dr.Oetker se pun într-o oală și se amestecă bine laolaltă. Se pun la foc moderat si se amestecă contiunuu, până la fierbere. Se ţin la fiert 3-5 minute amestecând continuu. Se îndepărtează spuma, dacă e cazul, apoi imediat se toarnă în borcanele pregătite în prealabil, umplându-le pe jumătate. Dulceața se lasă să se răcească cca. 15 minute.

3

Dulceața de zmeură: Zmeura și zaharul vanilat Bourbon impreuna cu ½ pachet Gelifiant cu fructoză Dr.Oetker se pun într-o oală și se amestecă bine laolaltă. Se pun la foc moderat si se amestecă fără întrerupere, până la fierbere. Se ţin la fiert 3-5 minute, amestecând continuu. Se îndepărtează spuma, apoi se toarnă imediat, cu grijă, folosind o lingură, peste dulceața de piersici, până ce borcanele sunt pline. Borcanele se închid cu capace și se lasă să se răcească. .

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii