Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Gem de zmeură

Un gem aromat și delicios

despre 6 - 7 borcane 250 ml

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Gem de zmeură

Ingrediente:

1 kg zmeură
5 g Sare de lămâie Dr. Oetker
500 g zahăr
1 plic Gelfix Extra 2:1 Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Zmeura se curăţă şi se cântăreşte (1 kg).

2

Mod de preparare: Fructele împreună cu sarea de lămâie se pun într-o cratiţă. Plicul Gelfix Extra 2:1 se amestecă împreună cu cantitatea necesară de zahăr şi se toarnă peste fructe. Toate ingredientele se aduc la punctul de fierbere amestecându-se continuu la foc mare şi se lasă să fiarbă intens cel puţin 3 minute, după care se trage cratiţa deoparte. În caz de nevoie se adună spuma formată, iar cu gemul fierbinte se umplu imediat borcanele, pregătite în prealabil, până la marginea superioară. Se pune capacul şi se lasă 5 minute să stea răsturnate, cu capacul în jos.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii