Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Gogoșari umpluți cu castraveciori

Cu Pikant Fix se obțin întotfdeauna cele mai bune murături

8 borcane 800 g

grad de dificultate redus 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Gogoșari umpluți cu castraveciori

Pregătirea:

3 kg gogoșari
1,5 kg castraveți mici
0,5 kg morcovi
300 ml oțet (9 %)
150 g zahăr
crenguță mărar
1 plic Pikant fix iute Dr. Oetker
10 buc. foi de dafin

preparation

Mod de preparare

1

Pregătirea

Se iau legumele şi se spală. Gogoşarii se curăţă şi se taie în jumătăţi sau în sferturi, castraveţii se taie rondele, iar morcovii se curăţă şi se taie rondele subţiri. Rondelele de castraveţi şi de morcovi se pun alternant una lângă alta şi cu butoiaşele astfel obţinute se umplu jumătăţile de gogoşari care se vor aranja în borcane. Printre ele se adaugă câteva foi de dafin şi crenguţe de mărar uscat.

2

Prepararea

Se pregăteşte compoziţia din apă, zahăr, oţet şi un plic de Pikant fix iute. Se pune la fiert şi se fierbe timp de 3-5 minute, amestecând continuu. Compoziţia obţinută se toarnă fierbinte peste legume în borcane. Borcanele se închid cu capac şi se depozitează la rece.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii