Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Înghețată cu miere și arahide sărate

Rețetă înghețată cu miere și arahide sărate

despre 4 porții

grad de dificultate redus 20 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Înghețată cu miere și arahide sărate

Ingrediente:

40 g arahide sărate
250 ml lapte rece (de la frigider)
1 plic Praf de înghețată cu gust de vanilie Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătirea

Se toacă arahidele.

2

Prepararea

Laptele rece se pune într-un de mixare. Se adaugă praful de înghețată, apoi folosind mixerul (cu paletele de batere) se amestecă scurt la viteză mică. În continuare se bate 3 minute la viteza cea mai mare. Se încorporează arahidele și mierea. Înghețata astfel preparată se trece într-un recipient de congelare, se pune capacul și se congelează minim 4 ore la -18C.

3

Decorarea

Înainte de servire, înghețata se lasă circa 10 minute la temperatura camerei. Apoi se porționează și se decorează după dorință.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii