Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Jeleu vegan de portocale

Un jeleu vegan, amărui-acrișor pentru micul dejun

8 borcane 200 ml

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Jeleu vegan de portocale

Pregătirea:

30 g coji de portocale de la 1-2 portocale bio
850 ml suc de portocale proaspăt presat la rece (cca. 10 portocale)
1 plic Gelfix Extra 2:1 Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătirea

Portocalele bio  se taie în felii foarte subțiri. Se taie coaja în fâșii subțiri apoi se cântăresc 30 g de coajă. Portocalele se storc și se măsoară 850 ml de suc.

2

Prepararea

Sucul de portocale și coaja de portocale se amestecă bine cu zahărul gelifiant Dr.Oetker într-o oală. Se aduce amestecul la fiert sub amestecare continuă și se continuă fierberea în clocot, amestecând constant, timp de minim 3 minute. Dacă este cazul se îndepărtează spuma eventual formată apoi imediat amestecul se toarnă în borcanele pregătite în prealabil. Umplerea borcanelor se face complet, până în margine. Borcanele se închid cu capacele Twist-Off, apoi se răstoarnă și se lasă sprijinite pe capac circa 5 minute.