Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Murături asortate cu Pikant fix

Salata ideală în sezonul rece

10 borcane 650/800 ml

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Murături asortate cu Pikant fix

Ingrediente:

1,5 kg ardei
1 conopidă
1 morcov
4 struguri negri
2 - 3 cepe
hrean
crenguță mărar
frunze de vișin
1 plic Pikant fix dulce-acrișor Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Se spală toate legumele, după care morcovul se taie beţişoare sau rondele, iar hreanul beţişoare şi ceapa solzişori. Se curăţă ardeii de cotoare şi apoi se umplu cu struguri.

2

Mod de preparare: Se aşează în borcan ardeii umpluţi, conopida, morcovul, ceapa şi hreanul, apoi se pun deasupra o crenguţă mică de mărar şi două frunze de vişin. Plicul de Pikant fix dulce-acrişor se prepară conform instrucţiunilor de pe plic. Compoziţia fierbinte se toarnă în borcane, iar apoi acestea se capsează. După răcire, borcanele se depozitează în cămară.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii