Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Murături asortate cu Pikant fix

Salata ideală în sezonul rece

10 borcane 650/800 ml

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Murături asortate cu Pikant fix

Ingrediente:

1,5 kg ardei
1 conopidă
1 morcov
4 struguri negri
2 - 3 cepe
hrean
crenguță mărar
frunze de vișin
1 plic Pikant fix dulce-acrișor Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Se spală toate legumele, după care morcovul se taie beţişoare sau rondele, iar hreanul beţişoare şi ceapa solzişori. Se curăţă ardeii de cotoare şi apoi se umplu cu struguri.

2

Mod de preparare: Se aşează în borcan ardeii umpluţi, conopida, morcovul, ceapa şi hreanul, apoi se pun deasupra o crenguţă mică de mărar şi două frunze de vişin. Plicul de Pikant fix dulce-acrişor se prepară conform instrucţiunilor de pe plic. Compoziţia fierbinte se toarnă în borcane, iar apoi acestea se capsează. După răcire, borcanele se depozitează în cămară.