Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Salată belgiană

Din varză de Bruxelles murată

7 - 8 borcane 800 g

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Salată belgiană

Ingrediente:

3 kg varză de Bruxelles
900 g dovlecei
1 kg dovleci
300 ml oțet
150 g zahăr
1 plic Pikant fix dulce-acrișor Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătirea: Varza se curăţă, se spală şi se crestează la cotor. Dovleceii se spală, se taie în două pe lungime şi se scot seminţele cu ajutorul unei linguriţe. Apoi se taie cuburi. Dovleacul se curăţă de coajă şi de seminţe, se spală şi apoi se taie cuburi. Toate legumele se amestecă şi se pun în borcane, iar printre ele se adaugă foi de dafin.

2

Prepararea: Se pregăteşte compoziţia de apă, zahăr, oţet şi un plic de Pikant fix dulce-acrişor. Se pune la fiert şi se fierbe timp de 3-5 minute, amestecând continuu. Compoziţia obţinută se toarnă fierbinte în borcane. Borcanele se închid cu capac şi se depozitează la rece.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii