Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Sos de tomate mediteranean

O rețetă delicioasă și practică

5 borcane 250 ml

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Sos de tomate mediteranean

Ingrediente:

400 g ardei gras galben
700 g roșii
100 g măsline negre fără sâmburi
1 lingură ulei
100 ml oțet balsamic
175 g zahăr
sare
piper măcinat
0,5 plicuri Gelfix Super 3:1 Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Ardeii se curăţă, se taie în cubuleţe şi se cântăresc 400 g. Roşiile se spală, se taie în cubuleţe şi se cântăresc 700 g. Măslinele se taie rondele.

2

Mod de preparare: Uleiul se încinge într-o oală, iar apoi se căleşte ardeiul. Peste ardeiul călit se adaugă roşiile, măslinele şi oţetul, apoi se amestecă cu Gelfix Super 3:1 şi zahăr până la omogenizare. Compoziţia se pune la foc mare, amestecându-se continuu până dă în clocot. Apoi se lasă să fiarbă 15 minute, amestecând din când în când.Se asezonează cu sare şi piper şi se toarnă imediat în borcane. Se închid borcanele cu capace cu filet şi se lasă circa 5 minute să stea întoarse cu capacul în jos.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii