Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Suc de roșii

Sosul de roșii rezultat nu necesita sterilizare

5 sticle (1 litru)

grad de dificultate redus 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Suc de roșii

Prepararea:

10 kg roșii coapte
1 plic Tomato Fix

preparation

Mod de preparare

1

Pregătirea

Roşiile se spală, se taie bucăţi şi se dau prin maşina de stors roşii, pentru a separa seminţele de pulpă.

2

Prepararea

Sucul proaspăt obţinut se pune la fiert şi se fierbe 30 minute - 1 oră (sau până se obţine consistenţa dorită). La final, se dizolvă conţinutul plicului Tomato fix într-o cantitate de sos şi apoi se amestecă în restul de sos din oală. Imediat, sosul fierbinte se toarnă în borcane/sticle şi se pune capacul.