Flag

Dulceață de căpșuni și merișoare

6 borcane 200 ml
Ușoară
40
Un desert delicios pentru un mic dejun perfect!
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Dulceaţa poate fi servită şi cu brânză proaspătă (în loc de unt).
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

pentru dulceața de căpșuni și merișoare
700 gcăpșune
100 gmerișoare
200 mlsuc de mere
1 plicSare de lămâie Dr. Oetker
1 cutieGelifiant cu fructoză dietetic Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Sare de lămâie Dr. Oetker
Picture - Gelifiant cu fructoză dietetic Dr. Oetker
1

Căpşunile se spală, se curăţă şi se taie fin, după care se cântăresc 700 g, iar merişoarele se taie fin.

2

Căpşunile, merişoarele, sucul de mere şi sarea de lămâie se amestecă bine într-o oală împreună cu Gelifiantul cu fructoză.

3

Se amestecă continuu la foc moderat şi se aduce la fierbere. Se mai lasă să fiarbă timp de 3 minute. 

Durată de fierbere: 3 Minute

4

Se înlătură spuma şi imediat se toarnă compoziția în borcanele sterilizate în prealabil.

5

Se închid borcanele cu capace cu filet, se răstoarnă cu capul în jos şi se lasă să stea sprijinite pe capac circa 5 minute.

  • Dulceaţa poate fi servită şi cu brânză proaspătă (în loc de unt).