Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

  

 

 

 

 

 

Nou de la Dr. Oetker

Chec burger Fest

Bucuriile mari se servesc în porții mici, iar când le împarți cu prietenii, sunt și mai delicioase.

Mixul pentru mini burgeri dulci cu blat de cacao și cremă de vanilie este soluția perfectă pentru a organiza un Chec burger Fest chiar la tine acasă. Mini burgerii dulci se prepară foarte ușor, iar distracția va fi pe măsură și pentru cei mari, și pentru cei mici.

În cutie găsești:

 

  • 180 g mix pentru aluat  
  • 86 g mix pentru cremă 

Se adaugă:

  • pentru cremă:
    • 200 ml lapte rece (de la frigider) 
  • pentru blat: 
    • 1 ou;
    • 60 g margarină moale;
    • 40 ml lapte.

Se folosește:

  • o tavă cu dimensiunea de 30x40 cm tapetată cu hârtie de copt.

Mod de preparare

1

Pregătirea cremei

Se pune laptele rece într-un vas pentru mixer și se adaugă mixul pentru cremă.
Se bate cu mixerul, pentru început la viteză mică, apoi la viteză mare, timp de 4 minute.

Crema obținută se ține la frigider timp de 20 de minute.

2

Pregătirea blatului de cacao

Pe hârtia de copt se desenează 20 de cercuri cu diametrul de 5 cm (cercurile se desenează ușor distanțate pentru a nu se lipi aluatul în timpul coacerii).
Într-un bol se pun oul, margarina și laptele și se amestecă la viteză mică timp de 30 de secunde. Se adaugă mixul pentru blat și se amestecă toate timp de 3 minute. Cu ajutorul a 2 lingurițe se distribuie aluatul în cercurile desenate.
 

3

Coacerea și asamblarea mini prăjiturilor

Tava se pune la cuptor în partea de mijloc a acestuia și se lasă la copt timp de 8-10 minute. 

  • Cuptor electric: 180°C (preîncălzit)
  • Cuptor cu gaz: 200°C (preîncălzit)

 

Vă rugăm să țineți cont de indicațiile de coacere ale cuptorului dumneavoastră.
După ce bucățile de blat s-au răcit, puneți câte o lingură de cremă între două bucăți de blat. 

Dacă nu se servesc imediat, se recomandă păstrarea prăjiturilor la frigider.

 

Mini prăjiturile se pot personaliza folosind fondant, ornamente pentru decor, fructe.