Flag

Ardei umpluți cu varză

20 bucăți
Medie
40
Ardeii umpluți sunt absolut delicioși, fie proaspeți, preparați la cuptor sau in saramura pentru iarnă.
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Ingrediente
20ardei grași
2morcovi
1țelină
1varză mică albă
1varză mică roșie
300 mloțet
1 plicPikant fix iute Dr. Oetker
2 lapă
zeamă de varză
4 lingurizahăr

Afișare produse

Picture - Pikant fix iute Dr. Oetker
1

Mod de preparare: Varza albă și cea roșie se taie foarte subțire și se amestecă cu puțină sare să se înmoaie. Morcovii și țelina se dau pe răzătoare, se toacă mărunt frunzele de țelină și totul se amestecă cu varza stoarsă. Ardeii se spală bine, li se taie un căpăcel la codiță, se curăță de semințe și se umplu cu varză fără să se spargă ardeii după care se așează în borcan. Se pune apa la fiert cu restul de sare, oțet, zahăr, piperul boabe, puțin chimen, foaie dafin și cu zeama de varză. Se dă în clocot și se adaugă Pikant fix dulce-acrișor. Se lasă la fiert 3 - 5 minute și se toarnă clocotită peste ardei, în borcane. Apoi se sigilează borcanele și se depozitează la rece.