Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Ardei umpluți cu varză

Ardeii umpluți sunt absolut delicioși, fie proaspeți, preparați la cuptor sau in saramura pentru iarnă.

20 bucăți

grad de dificultate mediu 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Ardei umpluți cu varză

Ingrediente:

20 ardei grași
2 morcovi
1 țelină
1 varză mică albă
1 varză mică roșie
300 ml oțet
1 plic Pikant fix iute Dr. Oetker
2 l apă
zeamă de varză
4 linguri zahăr

preparation

Mod de preparare

1

Mod de preparare: Varza albă și cea roșie se taie foarte subțire și se amestecă cu puțină sare să se înmoaie. Morcovii și țelina se dau pe răzătoare, se toacă mărunt frunzele de țelină și totul se amestecă cu varza stoarsă. Ardeii se spală bine, li se taie un căpăcel la codiță, se curăță de semințe și se umplu cu varză fără să se spargă ardeii după care se așează în borcan. Se pune apa la fiert cu restul de sare, oțet, zahăr, piperul boabe, puțin chimen, foaie dafin și cu zeama de varză. Se dă în clocot și se adaugă Pikant fix dulce-acrișor. Se lasă la fiert 3 - 5 minute și se toarnă clocotită peste ardei, în borcane. Apoi se sigilează borcanele și se depozitează la rece.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii