Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Dulceață de căpșuni și ghimbir

Roșu rubin delicios și aromă fără sfârșit

5 borcane (250 ml)

grad de dificultate redus 40 Minutes

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Dulceață de căpșuni și ghimbir

1000 g căpșuni
75 g ghimbir confiat
1 plic Gelfix Extra 2:1 Dr. Oetker
500 g zahăr

Mod de preparare

Mod de preparare

1

Se spală căpșunile, se curăță și se taie mărunt. Ghimbirul se toacă fin.

2

Preparare: Cãpşunile şi ghimbirul se pun într-o oalã mare şi se amestecã bine. Conţinutul plicului se amestecã cu douã linguri de zahãr, se adaugã peste fructe şi se amestecã foarte bine. Se pune la foc moderat, amestecând continuu pânã la fierbere. Apoi se adaugã restul de zahãr şi se amestecã pânã când compoziţia ajunge din nou la fierbere. Din acest moment, amestecând continuu, se ţine la fiert 3-5 minute şi apoi se ia de pe foc. Se îndepãrteazã spuma, dacã e cazul, apoi imediat se toarnã în borcanele pregãtite în prealabil. Borcanele se închid cu capace, se rãstoarnã oi se lasã aoa, sprijinite pe capac, circa 5 minute.

Informații nutriționale pentru rețeta Dulceață de căpșuni și ghimbir

Per porție / bucată Per 100 g / ml