Flag

Dulceață de mere și mango, cu rom

8 borcane 200 ml
Ușoară
20
O dulceață delicioasă de măr și mango, cu aromă de rom
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Pentru ca merele și mango să nu se închidă la culoare în timpul pregătirii, puneţi bucăţile de fructe tăiate în apă cu sare de lămâie. Pentru aceasta, dizolvaţi un plic de Sare de lămâie Dr. Oetker în circa 1l de apă.
Serviţi clătite dulci umplute cu dulceaţă de mere şi mango.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

pentru dulceața de mere și mango, cu rom
500 gmere
500 gmango
100 mlrom alb
Sare de lămâie Dr. Oetker
1 plicGelfix 2:1 Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Sare de lămâie Dr. Oetker
Picture - Gelfix 2:1 Dr. Oetker
1

Pregătire

Se decojesc fructele de mango, se separă pulpa de sâmbure, se taie mărunt și se cântăresc 500g. Se spală merele, se curăță de coajă, se taie mărunt și se cântăresc 500g.

2

Preparare

Se amestecă fructele, romul și sarea de lămâie cu conținutul plicului de Gelfix Extra 2:1 într-o oală încăpătoare și se aduce la fierbere.

3

Se lasă să fiarbă pentru cel puțin 3 minute, timp în care se amestecă continuu.

Durată de fierbere: 3 Minute

4

Se înlătură spuma şi imediat se umplu borcanele pregătite și sterilizate în prealabil. Se închid cu capace cu filet, se răstoarnă şi se lasă să stea sprijinite pe capac circa 5 minute.

  • Pentru ca merele și mango să nu se închidă la culoare în timpul pregătirii, puneţi bucăţile de fructe tăiate în apă cu sare de lămâie. Pentru aceasta, dizolvaţi un plic de Sare de lămâie Dr. Oetker în circa 1l de apă.
    Serviţi clătite dulci umplute cu dulceaţă de mere şi mango.