Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Dulceaţă de vişine cu lichior de coacăze

Gelfix lasă dulceața acolo unde îi este locul: în fructe

6 borcane 200 ml

grad de dificultate redus 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Dulceaţă de vişine cu lichior de coacăze

Dulceață de vișine:

900 g vișine cântărite după pregătire
100 ml lichior de coacăze
1 plic Zahăr Vanilat Bourbon Dr. Oetker
1 plic Gelfix Extra 2:1 Dr. Oetker
500 g zahăr

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire

Vişinele se spală, se scot sâmburii şi se cântăresc 900 g. Două treimi din cantitatea de vişine se pasează, iar restul de vişine se taie în două. Se măsoară 100 ml lichior de coacăze.

2

Preparare

Vişinele, lichiorul şi zahărul vanilat Bourbon se pun într-o oală mare şi se amestecă împreună cu zahărul şi cu Gelfix Extra 2:1, apoi se amestecă bine. Amestecând continuu, se aduce compoziţia la fierbere, la foc mare, apoi se continuă fierberea în clocot minim 3 minute. Se îndepărtează eventuala spumă formată şi imediat se umplu până în margine borcanele pregătite în prealabil. Borcanele se închid cu capace cu filet, se răstoarnă şi se lasă sprijinite pe capac circa 5 minute.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii