Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Fursecuri cu scorțișoară

Fursecuri gustoase pentru momentele delicioase alături de cei dragi

despre 6 porții

grad de dificultate redus 60 Minute

Ingrediente

preparation

Mod de preparare

1

Pregătirea

Se preîncălzește cuptorul.

Cuptor electric 220 °C

Cuptor cu aer cald 200 °C

Durată de coacere: despre 8 Minute

2

Prepararea

Se amestecă făina cu praful de copt. Se adaugă restul de ingrediente: zahărul pudră, zahărul vanilinat, oul, untul și zahărul cu scorțișoară. Se mixează mai întâi la viteză mica, apoi la viteză mare până se obține un aluat omogen. Se întinde aluatul într-o foaie de circa 3 milimetri. Se decupează cu formele speciale. Se așază în tavă și tava se dă la cuptor pentru 8 minute.

3

Decorarea

Se lasă la răcit, cu tot cu hârtia de copt. Se decorează cu creioane pentru decor și ornamente de la Dr. Oetker.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii