Flag

Gem de căpșuni și kiwi

4 borcane 200 ml
Medie
40
Gem delicios de vară, preparat cu căpșuni și kiwi
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

pentru gemul de căpșuni și merișoare
750 gcăpșuni
250 gkiwi
500 gzahăr
1 plicFinesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
1 plicGelfix 2:1 Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Gelfix 2:1 Dr. Oetker
1

Spălați, curățați și tăiați căpșunile și kiwi în bucăți mici. Apoi, se pun fructele într-o cratiță adâncă, împreună cu pliculețul Finesse de coajă rasă de lămâie.

2

Se amestecă pliculețul de Gelfix Extra 2:1 cu zahărul, se toarnă amestecul peste fructe și se pune pe foc până dă în fiert. Se fierbe timp de 3 minute la foc mare, amestecând continuu.

Durată de fierbere: 3 Minute

3

Când trec cele 3 minute, se ia oala de pe foc, după care se mai amestecă timp de 1 minut, lăsând spuma să se dizolve.

4

Verificați dacă consistența gemului este cea dorită, apoi turnați gemul fierbinte în borcanele sterilizate în prealabil.

5

Borcanele se închid cu capace cu filet, se răstoarnă cu capul în jos şi se lasă să stea sprijinite pe capac circa 5 minute.