Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Murături oltenești

Murături oltenești cu praz, castraveți și gogoșari

8 borcane 800 g

grad de dificultate redus 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Murături oltenești

Pregătirea:

3 kg praz
1 kg castraveți
1 kg gogoșari
300 ml oțet (9 %)
150 g zahăr
1 plic Pikant fix iute Dr. Oetker sau Pikant Fix cu Verdețuri

preparation

Mod de preparare

1

Pregătirea

Prazul se spală, se curăţă şi se taie butoiaşe de 2-3 cm grosime. Castraveţii se spală şi se taie rondele. Gogoşarii se spală, se curăţă şi se taie fâşii. Toate legumele astfel obţinute se amestecă şi se pun în borcane.

2

Prepararea

Se pregăteşte compoziţia de apă, zahăr, oţet şi un plic de Pikant fix iute sau Pikant fix cu verdeţuri. Se pune la fiert şi se fierbe timp de 3-5 minute, amestecând continuu. Compoziţia obţinută se toarnă fierbinte în borcane. Borcanele se închid cu capac şi se depozitează la rece.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii