Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Varză roșie tocată în oțet

Cu Pikant Fix se obțin întotdeauna cele mai bune murături

6 borcane 650/800 ml

grad de dificultate redus 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Varză roșie tocată în oțet

Pregătirea:

3 kg varză roșie
1,7 l apă
0,6 l oțet
250 g zahăr
1 plic Pikant fix dulce-acrișor Dr. Oetker

preparation

Mod de preparare

1

Varza roşie se dă pe răzătoare şi se pune în borcane.

2

Se pregăteşte compoziţia din apă, oţet, zahăr şi 1 plic de Pikant fix dulce-acrişor. Compoziţia se pune la fiert timp de 3-5 minute, amestecând continuu. Compoziţia obţinută se toarnă fierbinte în borcane, peste varză. Borcanele se închid cu capac şi se depozitează la rece.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii