Flag

Dulceață de piersici și mango

6 borcane
Ușoară
40
Savoarea piersicilor și gustul exotic de mango, într-o dulceață delicioasă
Ingrediente
Preparare
Recipe Tips
Pentru o dulceață dietetică, cu 40% mai puține calorii, se poate înlocui plicul de Gelfix Clasic 1:1 Dr. Oetker cu o cutie de Gelifiant cu fructoză Dr. Oetker.
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

pentru dulceața de piersici și mango
750 gpiersici
250 gmango
1 kgzahăr
1 plicGelfix 1:1 Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Gelfix 1:1 Dr. Oetker
1

Pregătire

Piersicile şi fructul de mango se spală, se curăţă, se taie în bucăţi mici şi se pun la fiert într-o oală adâncă.

2

Preparare

Se amestecă plicul de Gelfix Clasic 1:1 cu 2 linguri de zahăr, apoi se adaugă peste fructe şi se omogenizează.

3

Compoziţia se aduce la punctul de fierbere timp de aproximativ 1 minut, amestecând continuu. Se adaugă treptat restul de zahăr şi se fierbe încă 3 minute la foc mare.

Durată de fierbere: 3 Minute

4

Se înlătură spuma şi imediat se umplu borcanele pregătite și sterilizate în prealabil. Se închid cu capace cu filet, se răstoarnă şi se lasă să stea sprijinite pe capac circa 5 minute.

  • Pentru o dulceață dietetică, cu 40% mai puține calorii, se poate înlocui plicul de Gelfix Clasic 1:1 Dr. Oetker cu o cutie de Gelifiant cu fructoză Dr. Oetker.