Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Dulceață de zmeură și căpșuni

Cu Gelfix se obțin întotdeauna cele mai bune dulcețuri

despre 5 borcane

grad de dificultate redus 40 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Dulceață de zmeură și căpșuni

Ingrediente:

Ingrediente:

600 g zmeură
400 g căpșuni
1 plic Finesse coajă rasă de lămâie Dr. Oetker
1 plic Gelfix Super 3:1 Dr. Oetker
350 g zahăr

preparation

Mod de preparare

1

Pregătire: Se spală și se curăță fructele.

2

Preparare: Se pun fructele și Finesse-ul într-un vas. Se amestecă zahărul cu Gelfixul, se toarnă peste fructe și se amestecă bine. Amestecul se aduce la punctul de fierbere, la foc mare, amestecând continuu. Se fierbe în clocot timp de trei minute , sub amestecare continuă. Dacă e nevoie se ia spuma eventual formată, apoi imediat se toarnă în borcane umplându-le până la margine. Borcanele se închid cu capace Twist-off, se răstoarnă pe capac și se lasă astfel circa 5 minute.

Produse Dr. Oetker utilizate

Click pe produs pentru detalii