Utilizarea Cookie-urilor pe website-ul Dr. Oetker

Acest site plasează module cookie pe dispozitivele computerului dvs. pentru a ajuta website-ul să funcționeze mai bine și pentru a ne ajuta pe noi și partenerii noștri să înțelegem modul în care utilizați website-ul nostru. Utilizarea ulterioară a acestui website (prin click, navigare, derulare) sau eliminarea acestei notificări de tip cookie sunt considerate consimțământ pentru aplicarea și utilizarea cookie-urilor. Pentru mai multe informații despre cookie-uri și despre modul de ștergere a acestora, vă rugăm să vizitați politica noastră de confidențialitate.

Murături picante de toamnă

O variantă modernă de conservare a murăturilor

6 borcane 800 g

grad de dificultate redus 60 Minute

Ingrediente

Ingrediente

pentru rețeta Murături picante de toamnă

Pregătirea:

2 dovlecei
2 morcovi
3 kg ardei grași roșu, verde, galben
1 kg vinete
1 kg castraveți mici
1 plic Pikant fix iute Dr. Oetker
crenguță mărar

preparation

Mod de preparare

1

Se spală bine legumele, se taie şi se amestecă bine. Se aşază în borcane.

2

Se prepară plicul de Pikant fix iute conform instrucţiunilor de pe plic, apoi se toarnă fierbinte peste legumele din borcane. Borcanele se închid ermetic, se lasă la răcit şi apoi se depozitează.