Flag

Sfeclă roșie murată

despre 7 - 8 borcane
Ușoară
40
Imbogățește colecția de conserve pentru iarnă cu sfecla roșie murată
Ingrediente
Preparare
Picture -
Picture -
TE RUGĂM SĂ EVALUEZI REȚETA
Cum a ieșit această rețetă??

Rețete asemănătoare

Rețete asemănătoare

Picture - Hero image

Ingrediente

Ingrediente
7 - 8 căpățânisfeclă roșie
1 plicPikant fix dulce-acrișor Dr. Oetker

Afișare produse

Picture - Pikant fix dulce-acrișor Dr. Oetker
1

Mod de preparare: Se spală sfecla cu o periuță specială sau cu un burete de vase, se taie apoi în 4 și fiecare bucată se feliază cu un cuțit cu lamă subțire și se distribuie în 7-8 borcane de 800g. Conținutul unui plic de Pikant Fix dulce-acrișor se prepară conform instrucțiunilor de pe plic și se toarnă fierbinte peste bucățile de sfeclă. Se sigilează bine și se depozitează la rece. Se poate consuma după 10 zile.