Flag

Ocazii

Petreceri tematice
Inspirație
Ocazii
Ziua Copilului

Cu aceste sfaturi, poți transforma petrecerea copilului tău într-una de mare succes Când vine vorba de petreceri aniversare, fiecare an prezintă o nouă provocare. De cele mai multe ori, vei dori să-i oferi copilului tău o petrecere pe care nu o va uita niciodată. Pentru a atinge acest obiectiv, ți-am pregătit câteva sfaturi și liste de verificare. Cu o planificare corectă și o temă bună, puteți transforma orice petrecere într-un eveniment memorabil.

Ei bine, un lucru este clar de la început: sărbătorim ziua unui copil! Întrebarea „de ce avem nevoie pentru asta?” este ceva mai complex și i-am dedicat o întreagă secțiune. De îndată ce devine clar când și unde va avea loc evenimentul, putem decide cum.
O temă este cu siguranță utilă pentru asta. Cu tema de petrecere potrivită, puteți începe să vă vizați activitățile de planificare. Întrebări precum „sărbătorim afară sau înăuntru” sau „cu jocuri sau fără jocuri” depind de temă și de vreme.

 

Apoi, este, de asemenea, important să ne gândim dacă ar trebui să li se permită copiilor să se implice în pregătiri. Există, totuși, un singur răspuns real la aceasta: „Desigur că ar trebui!” Lăsându-l pe copil să se ocupe cu planificarea și să fie implicat activ în eveniment, distracția va începe înainte de petrecerea în sine. Își poate selecta tema preferată și poate crea ce dorește. Acest lucru garantează că petrecerea se va potrivi cu preferințele copilului tău și că distracția va fi punctul central al petrecerii.

Gustărici

Acadele

Clătite

Cupcakes

TORTURI TEMATICE

Ce temă ar trebui să folosesc? Mix & match!

Petrecerile tematice au avantajul de a oferi o bază solidă pentru toate activitățile. Tema ar putea fi tema preferată a sărbătoritului, cum ar fi caii sau mașinile sau chiar un amestec de teme, deoarece copiilor le plac temele randomizate și etapizate. Am dezvoltat câteva rețete creative de prăjituri pentru a se potrivi temelor noastre. Una dintre acestea va atrage cu siguranță atenția: un dinozaur colorat, o prăjitură amuzantă de lamă cu cactusi, un flamingo drăguț cu pene de ciocolată și o prăjitură veselă de albine cu inscripții. Aceste rețete de prăjituri vă vor garanta succesul. Prăjiturile variază ca aromă și dimensiune, dar rețetele sunt concepute să fie simple și să permită combinații între ele. Un tort cu șablonul tematic potrivit va deveni un punct focal, iar sărbătoritul poate alege un tort pe gustul său. Conform motto-ului „mix & match”, poți personaliza tortul împreună cu copilul tău pentru a crea combinația preferată.

Decorațiuni

Să trecem la decorat!

Pentru a transforma petrecerea într-un eveniment complet și pentru a implementa pe deplin tematica, am creat câteva șabloane care să completeze tema prin decorațiuni. Puteți folosi șabloanele pentru a „condimenta” farfuriile, ceștile și formele pentru brioșe. De exemplu, puteți atașa elemente precum faguri pentru tema albinelor, precum și numere pentru vârstă.

Pentru realizare veți avea nevoie de:

 • foarfece pentru tăiere
 • lipici
 • creioane colorate
 • sfoară colorată
 • hârtie colorată pentru a se potrivi cu tema
 • o frigaruie de lemn


Și în sfârșit, răbdare. Dar va da roade! Așa că prindeți foarfecele, decupați șabloanele, lipiți și începeți petrecerea!

Picture -

Picture -

ȘABLOANE LAMĂ
ȘABLOANE FLAMINGO
ȘABLOANE DINOZAUR
ȘABLOANE ALBINUȚĂ
Playdough

Picture -

Cu doar câteva elemente esențiale din bucătărie, îți poți face propriul aluat colorat, care poate fi depozitat într-un recipient etanș pentru a fi folosit din nou și din nou!

Ingrediente:

 1. Pune făina, sarea și crema de tartru într-un bol și amestecă.
 2. Într-un alt castron, amestecă apa, uleiul și o linguriță din colorantul Dr. Oetker ales.
 3. Toarnă ingredientele lichide în amestecul de făină și amestecă până când devine omogen și se formează un aluat. Aluatul va fi destul de lipicios.
 4. Așază aluatul pe o suprafață tapetată cu făină și framântă până devine mai puțin lipicios și capătă o consistență plăcută cu care se poate modela. Dacă este nevoie, adaugă mai multă făină pe suprafață .
 5. Păstrează aluatul într-un recipient etanș când nu este folosit.
 6. Această rețetă face o porție de aluat. Repetă rețeta de câte ori este nevoie folosind o culoare diferită.

* Dacă aluatul este sfărâmicios, încearcă să adaugi câteva picături de apă.

* Dacă dorești o culoare mai strălucitoare, în timpul frământării mai adaugă câteva picături de gel colorant.

Produse

Rețetare
Ornamente care desăvârşesc orice prăjitură
Bunătăți de colorat
Copii, haideţi la prăjituri!
Un desert pentru orice moment
În lumea Pudding
O prăjitură decorată face cât o mie de cuvinte